8-річний син Жанни Фріске здивував талановитою грою на синтезаторі: перейняв талант матері

Дмитро Шепелєв похвалився талантами сина в своєму Інстаграм-блозі.

Популярна російська співачка Жанна Фріске померла в 2015 році. Її єдиний син Платон, якому на той момент було всього 2 роки, залишився жити з батьком Дмитром Шепелєвим.

Жанна Фріске
Жанна Фріске з маленьким сином

Шоумен довгий час приховував сина від преси і не показував його фото на публіку. Лише, коли хлопчикові виповнилося 8 років, Дмитро Шепелєв зважився опублікувати його знімки в своєму Інстаграм-блозі.

У підписі до фото Дмитро зізнався, що коли син народився, він прийняв рішення не публікувати його фото в соціальних мережах. Однак хлопчикові вже 8 років і він більше не потребує такого роду захисту. Шепелев розповів, що Платон дуже світлий, талановитий і добрий хлопчик.

Син Жанни Фріске Платон
Син Жанни Фріске Платон

Тепер Шепелєв хоч і рідко, але показує хлопчика в соціальних мережах. А недавно шоумен похвалився талантами 8-річного Платона.

Виявляється, що Платон грає на синтезаторі, і це показав в своїх сторіз Дмитро Шепелєв.

Пізніше відео було продубльовано в фан-акаунті Платона.

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске між Дмитром Шепелєвим і батьками співачки розгорілася справжня війна і нескінченні суди. Батькам Фріске вдалося відсудити у Шепелєва 7 мільйонів рублів, які були зібрані благодійним фондом для лікування Фріске.

Більше про те, як живуть рідні Жанни Фріске після її смерті дивіться на Ютуб-каналі “Одна мін6ута “:

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.