Холостячка Злата Огневич поманила чоловіків тісним червоним платтям

Зірка "Холостячка " 2 сезон Злата Огневич веде персональний блог, в якому показує себе і своє життя.

Нещодавно співачка Злата Огневич буквально збентежила шанувальників неймовірними фотографіями в вечірній сукні. Червоний колір вдало підкреслив форми співачки, зробив їх привабливими, помітними, більш пишними.

Зірка проекту на телеканалі СТБ позувала в яскравому червоному платті з вузькими бретелями і відкритим декольте. Верх цього наряду нагадував корсет, а декольте було прикрашено стразами. Бретелі були також покриті стразами. Спідниця у цього сукні до колін, проте попереду глибокий виріз, який відкривав шикарні ніжки Злати для перегляду всім бажаючим.

Укладання Огневич зробила класичну – підкрутила локони і відкинула їх назад. Під такою чарівний наряд телезірка і співачка вирішила зробити класичний вечірній макіяж з акцентом на очі і виділити губки природним кольором. Шикарним доповненням стали довгі сережки, які зробили з співачки справжню голлівудську актрису.

В описі до публікації Злата Огневич трохи розповіла про свої відчуття на проекті “Холостячка “. Як виявилося, рішення про те, щоб попрощатися з учасниками, даються їй непросто. І чим ближче фінал, тим більше хвилювань і переживань всередині. Адже це не просто реаліті шоу, а частина її життя.

“Ще ближче дізнаюся учасників, ще сильніше б’ється серце при вигляді тих, хто мені дуже подобається …. Ми на самому початку нашої історії кохання і я не хочу квапити події. Буду прислухатися до голосу серця, воно завжди знає-ХТО і КОЛИ ” , – написала чарівна головна героїня самого романтичного проекту країни Злата Огневич.

Схожі статті

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.