Никитюк кардинально змінила імідж: перефарбувала волосся в рожевий колір

Артистка Нового каналу Никитюк любить дивувати публіку своїми витівками. Але найбільше "сюрпризів " можна знайти у дівчини в Інстаграм.

Нещодавно вона виклала знімок, де позує з рожевими довгими злегка кучерявим пасмами. Такий новий образ улюбленої телеведучої сподобався далеко не всім.

Ось що пишуть в коментарях до публікації в Інстаграм-профілі Лесі Никитюк:

  • Кім, це ти ?? !!, – написала тенісистка Еліна Світоліна
  • Ніочінь, – пише користувач з ніком vaynanatasha_vasha

Нагадаємо, раніше Леся Никитюк повідомила, що їй в приватні повідомлення в Інстаграм написала зірка світового рівня Кім Кардашьян. Никитюк оцінила це як подія світового рівня, адже дуже любить цю знаменитість.

Однак повідомлення від неї не відкривала, пообіцяла, що зробить це на свій день народження.

Також додамо, що раніше Лесі Никитюк активно приписували роман з Сергієм Притулою. Дані чутки з’явилися на грунті того, що під час проекту “Хто зверху ” пара дуже тісно спілкувалася і навіть фліртувала. Однак деякі шанувальники впевнені, що це було не більше, ніж піар хід – залучити побільше глядачів до чергової темі любові, а потім запалити скандал і обговорення.

До слова, нещодавно Леся Никитюк літала відпочивати. Це не перший її відпочинок за цей рік, і, як упевнені шанувальники, не останній. На думку фоловерів в Інстаграм, Леді Ле літає за кордон, щоб познайомитися там з багатим і впливовим чоловіком, так як її серце зараз вільне.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.