(Відео) Потап і Настя Каменських в домашньому шоу зламали люстру

Це веселе відео порадувало їх шанувальників і вони зробили припущення у своїх постах, що напевно Потап не раз таки чином збиває з люстри її деталі.

Настя Каменських і Потап продовжують радувати своїх шанувальників фотографіями та відео, які вони розміщують на своїх сторінках у соціальних мережах.

Нещодавно Потап розмістив на своїй сторінці в інстаграм і ТікТок, імпровізоване шоу. Він разом з Настею Каменських танцюють і розмахують руками у себе вдома. При цьому Потап ненавмисно рукою зачепив люстру і деталі люстри посипалися на підлогу.

Це веселе відео порадувало їх шанувальників і вони зробили припущення у своїх постах, що напевно Потап не раз таки чином збиває з люстри її деталі.

Настя Каменських обожнює Потапа. Також вона любить своїх рідних.

Настя Каменських і Потап

Так нещодавно Настя Каменських на своїй сторінці в інстаграм розмістила фотографію своєї мами та написала, що сім’я для неї завжди стояла на першому місці. Це вона засвоїла від свого тата Олексія. Його не стало на початку 2021 року.

Настя Каменських, є популярною співачкою не тільки в Україні, але і в інших країнах. Це чарівна і красива жінка, проте мало кому відомо, що домашнє прізвисько у неї – ховрах. Це прізвисько придумав її батько.

Настя Каменських з теплотою згадує свого батька. У дитинстві вона відвідувала творчі гуртки. Її тато був професійним музикантом. Він давав дочки слушні поради та завжди був поруч.
Навіть коли Настя Каменських підросла, то залишалася для свого батька маленькою дівчинкою, яку він дуже любив.

Вони любили жартувати та влаштовувати сюрпризи один одному.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.