Живіт вже не приховати: “вагітна” Настя Каменських в міні-сукню позувала поруч з чоловіком

Після заміжжя Насті Каменських шанувальники часто стали "підозрювати " зірку в тому, що вона нібито вагітна.

В одному з інтерв’ю, яке Настя Каменських дала практично відразу після свого заміжжя, йшлося про те, що Анастасія хотіла б розвивати кар’єру, а потім вже і сім’ю.

Однак фанати як і раніше продовжують виглядати у неї округлі форми в області живота.

Нещодавно співачка Настя Каменських показала фотографію, де артистка в сукню кольору індиго. Вона обняла свого чоловіка і радісно дивилася в кадр. Фанати відзначили, що у неї дуже приємна зовнішність, а поруч з чоловіком вона буквально світиться від щастя.

Каменських пішла на побачення з Потапом
Каменських пішла на побачення з Потапом

Щоб побут не поглинула романтику відносин Каменських і Потапа, пара намагається штучно “підігрівати ” свої взаємні почуття. Для цього Настя нерідко викладає в Інстаграм-профіль гарячі знімки, де та то в обтягуючих лосинах, то в короткій сукні, то взагалі в негліже. Потапу це подобається і він із задоволенням коментує знімки коханої.

Судячи з усього, зірка, схильна до повноти, почала набирати вагу. Втім, цілком може виявитися, що пара чекає дитину, просто поки тримає цей факт в секреті.

Нагадаємо, що у Потапа є дитина від першого шлюбу. Сина Андрія Олексію Потапенко народила Ірина Горова, з якої репер перебував в офіційних стосунках до появи в його житті Насті Каменських. Потім, подейкують, що саме Настя стала тією самою розлучницею, яка розбила сім’ю Олексія та Ірини.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!