Син Галкіна і Пугачової потряс виконанням французького хіта (ВІДЕО)

Маленький син Примадонни та Максима Галкіна Гаррі переспівав хіт "Non je ne regrette rien". Шанувальники були шоковані голосом і слухом юного виконавця.

Маленький Гаррі, син Галкіна і Пугачової вразив шанувальників зіркових батьків своїми вокальними даними.

Ще незодавно батько і шоумен хвалився феноменальною пам’яттю доньки Лізи, яка з легкістю назвала імена багатьох культурних діячів. Навіть сам Галкін не очікував такого від дівчинки.

Зараз же Максим опублікував на своїй сторінці Instagram відео, в якому його шестирічний син співає хіт Едіт Піаф “Non je ne regrette rien”.

“Non je ne regrette rien у виконанні Гаріка. Ще восени діти розучили і записали кілька пісень — а я й забув, ось згадали — вирішили вас порадувати на карантині. Все буде добре!” — зазначив під роликом Галкін.

Талант хлопчика відразу оцінили колеги його зоряної матері Алли Пугачової.

“Просто немає слів”, — зазначив під фото Філіп Кіркоров, “Молодець Гаррі! Браво!”, — зазначила Аніта Цой.

Шанувальники також не залишилися байдужими до співу Гаррі.

“Геніальний хлопчик”, “Я в захваті від ваших дітей, які вони розумні, і як правильно ви їх виховуєте”, “У геніальних батьків — геніальні діти. Все закономірно”, — писали в коментарях передплатники артиста.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.