(Відео) Дантес відверто зізнався, що хоче зробити його сестра, яка живе в Лісабоні: “Хочу змінити громадянство”

В українській телевізійній програмі "Життя відомих людей", яка виходить на каналі "1+1", Володимир Дантес поділився історією про свою сестру

Дівчина раніше жила і працювала в Росії, але вже давно переїхала до Європи, а точніше, до Лісабона. У Португалії вона добре склалася з бізнесом, вона є засновником власного бренду, займається предметами декору.

У 2021 році Володимир їздив відвідувати сестру до Лісабона, на своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував спільний знімок. На фотографії видно, наскільки зовні схожі брат та сестра, що захопило багатьох шанувальників популярного музиканта.
Співак дуже задоволений сьогодні, що рідна людина не перебуває в Росії.

Після подій, що відбулися 24 лютого 2022 року, сестра Володимира Дантеса прийняла рішення поміняти громадянство на українське. Вона не бажає мати російський паспорт і якесь відношення до країни-агресора. Вона сказала, що з цим паспортом їй тяжко жити тепер.
Після вторгнення росії в Україну дівчина часто спілкувалася з братом телефоном. Як розповів музикант, вона дуже засмучувалася, плакала, але намагалася всіляко підтримати близьких.

Далі в інтерв’ю Володимир Дантес із задоволенням зазначив, що кілька його друзів залишили росію після 24 лютого 2022 року. Тепер вони відчувають вину, вибачаються, хоча чимало допомагають українцям за кордоном. Музикант підкреслив, що, найголовніше, його друзі не намагаються захистити ні самих себе, ні всіх інших росіян. Вони просто без зайвих слів та питань роблять справу – сказав Володимир Дантес.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.