Футболку Кузьми Скрябіну було продано за величезні гроші: унікальний лот на аукціон представила дочка співака Барбара

Навіть коли Кузьми вже немає з нами, пам'ять про нього продовжує жити у серцях людей. А авторитет талановитого співака і сьогодні допомагає захисникам України

Група вболівальників київського футбольного клубу “Динамо” організувала благодійний аукціон для збирання коштів на потреби української армії.

За 255 тисяч гривень було продано футболку загиблого у ДТП лідера музичного гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка.

Цю інформацію опублікували організатори заходу на офіційній сторінці Instagram.

Пам’ятна річ артиста напис Georgia на червоному тлі. Унікальний лот на аукціон презентувала дочка співака Барбара. Стартову ціну футболки було визначено у 2000 гривень, а за сім днів збільшилось у 127 разів.

Річ легендарного музиканта примітна ще тим, що її Кузьма вдягнув для участі у фестивалі “Файне місто” у 2014 році та прямо зі сцени послав лідера Росії за маршрутом російського військового корабля. А також дав йому визначення “гумова жінка”.
Вторговані кошти надійдуть до фонду імені Скрябіна та будуть використані на купівлю автомобіля та ліків для потреб ЗСУ.

Відомо, хтось придбав цінний лот. Це родина Калашник, Вікторія та Сергій. Вони мають особливу історію стосунків із Кузьмою, який 12 років тому проводив захід для них. Надалі вони не втрачали зв’язку, підтримували стосунки.

Сергій та Вікторія з теплотою згадують, що Андрій під час зустрічей незмінно був у гарному настрої, постійно жартував. Вони зазначають, що ніколи не забудуть спілкування із легендарним музикантом.
Організатори благодійного аукціону наголосили, що такі заходи неухильно наближають перемогу українського народу.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".