38-річна Катя Осадча видала таємницю яким буде шоу “Світське життя” після перемоги України: хто буде в ньому виступати

Катя Осадча багато пережила після подій в Україні, які сталися 24 лютого 2022 року. Після чого ведуча по-новому почала дивитися на пріоритети в житті

Телеведуча популярного в Україні телевізійного шоу “Світське життя” Катерина Осадча нагадала своїм земляки, що програма виходить уже сімнадцять років в ефірі. День народження шоу був кілька днів тому.
Коментуючи новий сезон, знаменитість поділилася своїми думками, якою бачить передачу після настання світу в Україні.

Про це Катерина розповіла у прямому ефірі на українському каналі, в ранковій передачі “Сніданок з 1+1”.
Обговорення у колективі “Світського життя” з приводу нових випусків ідуть повним ходом. Звичайно, після зміни ситуації в Україні після 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на її територію, теми будуть вже інші, ніж раніше.

Катя Осадча
Катя Осадча

Передача тривалий час відома тим, що знімала сюжети про багатих і відомих людей, про світські вечірки, заходи, акції, які ті відвідували будь-коли.
Тепер героями популярного телешоу будуть військові, захисники України. Планується запрошувати волонтерів, котрі робили все можливе для наближення перемоги. Для участі у передачі збираються запрошувати українських знаменитостей, які не мовчали з першого дня вторгнення росії в Україну.

В результаті очікується, що проєкт стане ширшим, яскравішим, таким як наша Україна – пообіцяла постійна телеведуча шоу.

Також Катерина Осадча з командою збираються розповісти про всі знаменитості, які просто мовчать тепер, коли в їхній країні перебуває ворог. Усі “мовчуни” будуть опитані – наголосила Катерина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.