Діти Аліни Кабаєвої: як виглядають четверо її синів, хто їхній справжній батько і чому це державна таємниця

Російській гімнастці Аліні Кабаєвій вже не перший рік приписують любовні стосунки з президентом росії путіним. Подейкують, вони мають четверо спільних дітей.

Біографія Аліни Кабаєвої бере свій початок з 12 травня 1983 року – саме в цей день вона народилася в Ташкенті, Узбекистан. З самого дитинства вона займається гімнастикою, а першу серйозну нагороду Аліна здобула 98-го, вигравши чемпіонат Європи.

Особисте життя Аліни Кабаєвої

У нульових гімнастках перебувала у стосунках із чоловіком на ім’я Давид Муселіані, він – людина з органів, за нього Кабаєва збиралася заміж, проте до весілля справа так і не дійшла.

У 2008-му ходило багато чуток про те, що Аліну поведе під вінець президент рф. Підтверджень ця інформація не отримала, хоча відтоді вважається, що Кабаєва – коханка путіна.

Як виглядають діти Аліни Кабаєвої та володимира путіна
Як виглядають діти Аліни Кабаєвої та володимира путіна

Діти Аліни Кабаєвої

Відповідно до історії, 2005 року Кабаєва народила свого первістка, сина Дмитра, батьком якого став володимир путін. Згодом ЗМІ знову заговорили про любовні інтриги спортсменки та політика – нібито, закохані таємно повінчалися, а пізніше з’явилися чутки про те, що в одній з дорогих швейцарських клінік Аліна народила другого сина Арсенія.

Діти Аліни Кабаєвої від владимира путіна
Син Аліни Кабаєвої від володимира путіна

Оскільки пара мовчить, це сприймається як негласне підтвердження інформації, адже мовчання – знак згоди.

Всього у Кабаєвої четверо дітей, а нещодавно західна преса повідомила, що вона знову вагітна. Як не дивно, але батько новині не радий – для нього це стало неприємною несподіванкою. За словами очевидців, коли путін дізнався про позачергову вагітність Кабаєвої, був пригніченим та відчуженим.

І справді, не час “розширюватися”, коли зайнятий веденням війни проти іншої мирної держави.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.