Ховається від українців? 48-річний Олег Винник був помічений за кордоном з густою бородою, в окулярах в кепці

Головний вовк країни Олег Винник після свого таємничого зникнення з України кілька місяців не з'являвся на публіці, але нарешті співака помітили за кордоном.

Олег Винник завжди був улюбленцем публіки, а особливо – улюбленцем жінок. Українки із захопленням слухали його чуттєві пісні та чекали на концерти улюбленого виконавця, проте армія його прихильниць в останні кілька місяців суттєво зменшилася. Виною тому його раптове зникнення з медіапростору, який пов’язують із початком повномасштабної війни росії проти України.

Так, поки більшість зіркових друзів і колег повелителя вовчиць активно взялися тримати інформаційний фронт, він виставив лише кілька публікацій у своєму Інстаграмі і остаточно зник.

Брутальний Олег Винник у обтягуючих джинсах запалив на концерті у Дніпрі
Олег Винник попався на новому фото за кордоном

Версій його зникнення було безліч – одні припускали, що артист пішов у тероборону, інші – що він “змився” до Німеччини, де давно має житло. Днями вперше за ці кілька місяців з’явилася звістка, куди зник Олег Винник.

За словами адвоката співака , він справді виїхав до Берліна, де посилено поправляє здоров’я і паралельно із цим закуповує позашляховики для українських захисників.

У мережі навіть з’явилися фото, на яких Винник постав у зовсім незвичному для шанувальниць вигляді – із густою бородою, у сонцезахисних окулярах та кепці. Немов ховається від зайвих очей. Або ж такий зовнішній вигляд артиста пов’язаний з його хворобою.

48-річний Олег Винник був помічений за кордоном із густою бородою, в окулярах та кепці
48-річний Олег Винник був помічений за кордоном із густою бородою, в окулярах та кепці

Чим саме хворий зірковий красень, залишається тільки здогадуватися, але саме через цю недугу він скасовував частину концертів ще до війни. Докладніше про це на нашому YouTube-каналі:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.