“Це кавалер”: Марина Боржемська приголомшила ексчоловіка Узелкова і показала фото з молодим хлопцем у панамці

Відома українська фітнес-тренерка та екс-дружина боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська вразила мережу новим фото з молодим хлопцем у панамці.

Марина Боржемська стала відома широкому загалу після появи в телешоу “Зважені та щасливі” на каналі СТБ. Там вона з’явилася частково завдяки чоловікові В’ячеславу Узелкову, який вже прославився на той момент. Фанати милувалися їхньою парою і вважали однією з найміцніших серед інших представників українського телебачення, проте насправді все виявилося не так райдужно, як здавалося.

Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узєлкова
Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узелкова

У 2019 році Марина пішла від В’ячеслава, не розкриваючи конкретних причин свого рішення розлучитися. Згодом вона дала зрозуміти, що чоловік іноді не стримувався і міг застосувати до неї силу, навіть незважаючи на присутність дітей поряд. У шлюбі у подружжя народилося двоє спадкоємців – дочка Олівія та син Роберт. Батько з ними, до речі, після розлучення не спілкується. За словами Боржемської, колишній не виявляє бажання брати участь у житті дітей:

У них є мобільні телефони. З ними можна спілкуватися, з ними можна класно проводити час. У них можна запитувати, як справи, запитати, чи потрібна їм допомога чи підтримка. Як батько, він може робити все, що йому заманеться щодо своїх дітей, бо перепон та заборон немає. Вони одного разу зустрілися, погуляли десь годину, може, навіть менше, і все, – розповіла фітнес-тренерка у програмі “Зірковий шлях”.

Марина Боржемська-Узєлкова вже давно не сумує за колишнім
Марина Боржемська-Узелкова вже давно не сумує за колишнім

Узелков все заперечує і стверджує, що це Марина закрила йому доступ до Олівії з Робертом, налаштовуючи їх проти. Кожен у цій історії сам вирішує, кому вірити, а шанувальники Боржемської тим часом обговорюють її нове фото.

Боржемська показала фото з молодим хлопцем у панамці

На своїй сторінці в Інстаграм Марина Боржемська поділилася серією кадрів із молодим хлопцем у сонцезахисних окулярах та панамці. Як виявилося, поряд із зіркою її 13-річний син Роберт, який вражаюче змужнів.

Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узєлкова та показала фото з молодим хлопцем у панамці
Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узелкова та показала фото з молодим хлопцем у панамці

Навіть підписники не одразу впізнали в хлопці спадкоємця Узєлкова – багато хто прийняв його за нового залицяльника Марини:

  • “Це що, ваш син? Ого! Я навіть не впізнала!”;
  • “Я так само, взагалі подумала, що це кавалер”;
  • “Як же різко змужнів Роб. Він просто виріс за мить…”;
  • “Це Роберт? Я подумала, що уже якийсь принц приглядається до Маринки”.
Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узєлкова та показала фото з молодим хлопцем у панамці
Марина Боржемська приголомшила колишнього чоловіка Узєлкова та показала фото з молодим хлопцем у панамці

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.