Надія Мейхер без макіяжу здивувала шпагатом

Колишня солістка "ВІА ГРИ" показала шанувальникам, як віртуозно володіє своїм тілом.

Надія Мейхер — одна з улюблених солісток легендарної “ВІА ГРИ”. Її вважали справжнім прикладом жіночності і краси. На відміну від інших численних учасниць колективу, Надія завжди відрізнялася природною красою, елегантною фігурою і, звичайно, професійним вокалом.

Більш того, Мейхер і зовсім є противником різних хірургічних і косметологічних втручань, якщо для цього немає потреби за станом здоров’я.

Співачка вибрала шлях безперервної роботи над собою, щоб зберігати не тільки зовнішню красу, а й внутрішню силу. Одним з хобі Надії є балет.

У своєму особистому блозі у соціальних мережах вона поділилася відео з тренування. Разом зі своїм педагогом, яка залишилася за кадром, артистка робила розтяжку біля станка і хвалилася шпагатом. Відзначимо, що в ролику Надя була абсолютно без макіяжу і абсолютно не соромиться показувати себе у такому вигляді шанувальникам.

“Крім талантів, працездатності, безперечно важливий педагог … Завдяки педагогам ми ще старанніше працюємо і досягаємо високого професіоналізму у своїй улюбленій справі, або кидаємо те, що ще вчора палко любили … У моєму дитинстві, юнацтві, дорослому житті зустрічалися і ті, і інші. і я завжди з трепетом і любов’ю ставлюся до числа тих педагогів, які мене ще більше надихають. У заняттях класикою це безумовно Наталія Донець з її методикою викладання”, — підписала ролик Надія.

Багато фанатів Мейхер були вражені такою гнучкістю і працездатністю. Вони залишили сотні приємних коментарів і компліментів під відеороликом, захоплюючись тим, як Надя виглядає і відчуває своє тіло в 38 років.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?