Наталя Могилевська шокувала напівпрозорим нарядом і знову станцювала з Владом Ямою

Українська співачка Наталія Могилевська розбурхала своїх шанувальників новим напівпрозорим нарядом. Таким чином вона вирішила привернути увагу до свого концерту, ефір якого відбудеться під час карантину.

44-річна співачка любити балувати своїх шанувальників експериментами із зовнішністю. Наталія час від часу з’являється на публіці в нових амплуа — жінка поправляється, то різко худне, то приміряє несподівані вбрання.

В одній з останніх публікацій на своїй сторінці в Instagram Могилевська здивувала шанувальників напівпрозорою вечірньою сукнею, в якій виділяється красиве декольте.

Таке пікантне фото артистка опублікувала не тільки заради того, щоб похвалитися гарною фігурою. Таким чином вона вирішила анонсувати ефір свого концерту.

“Я дуже щаслива порадувати вас новим шоу в цей час, коли два місяці ніхто нічого не знімав. Ми саме тому закінчили монтаж зараз”, — поділилася Наталя в підписі під фотографією.

Могилевська додала, що цей концерт буде примітним ще й тим, що, крім співу, вона продемонструє ще один свій талант і улюблену справу — танці.

Артистка пообіцяла здивувати виступом з балетом, показати ритми румби, танго і пасадоблю. Головною родзинкою стане дует з її партнером по шоу “Танці з зірками” Владом Ямою. Крім усього цього, глядачів, звичайно ж, очікують улюблені пісні і прекрасне виконання співачки.

Концерт Наталії Могилевської можна подивитися 10 травня на телеканалі “1+1” о 22:40.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.