Потап відзначив 39-річчя: пасербиця показала зворушливе фото з репером

8 травня український репер і продюсер Потап відзначив своє 39-річчя. Його падчерка, дочка першої дружини, зворушливо привітала вітчима зі святом, показавши архівні фото.

Потап, відомий багатьом як учасник дует “Потап і Настя Каменський”, член журі “Голосу країни” і продюсер українських музикантів, 8 травня відзначив свій 39 день народження.

Пишного свята не було — Олексій (справжнє ім’я артиста) провів цей день у карантинному режимі разом з люблячою дружиною Настею Каменських.

Дівчина зворушливо привітала свого чоловіка з цим днем. Вона опублікувала фото Потапа в домашній обстановці у своєму особистому блозі.

“Щоранку я прокидаюся з почуттям нескінченної подяки, що можу обіймати, цілувати і любити тебе і бути просто поруч”, — написала Настя.

Пасербиця Потапа від першого шлюбу теж не залишила улюбленого вітчима без привітань.

22-річна Наталія Горова, дочка першої дружини Олексія Ірини, у своєму Instagram опублікувала свої фото з вітчимом з сімейного архіву.

Потап виховував дівчинку майже 16 років, тому встиг стати для неї справжнім другом і рідною людиною. Наташа і Потап досі підтримують дружні стосунки, не дивлячись на розлучення музиканта з Іриною Горовою.

Потап с Наташей Горовой
Потап з Наташею Горовий

 

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.