Анастасія Стоцька поділилася знімком дочки: ось це красуня підростає!

Співачка Анастасія опублікувала фотографію трирічної дочки Віри. Дівчинка підростає просто чудовою.

Співачка Анастасія Стоцька запам’яталася багатьом любителям російської поп-музики своєю вогняною зачіскою, заступництвом самого Філіпа Кіркорова і безсмертним хітом “Бьют волны, а мне не больно”.

Зараз співачка все менше випускає подібних хітів і рідко дає гучні концерти. Анастасія більше захопилася кіноіндустрією і має вже більше десяти ролей в різних фільмах.

Пощастило артистці і в особистому житті. Хоча перший шлюб розпався через 5 років після весілля, другий виявився вельми щасливим. Стоцька разом з чоловіком, ресторатором Сергієм Абгаряном, вже майже 10 років. Подружжя разом виховують сина Олександра і дочку Віру.

Анастасия Стоцкая с дочкой и сыном
Анастасія Стоцька з донькою і сином

7 травня Вірі виповнилося три рочки. На честь дня народження її зіркова мама поділилася яскравим фото дівчинки у своєму особистому блозі.

Підписники співачки були вражені красою дитинчати — дівчинку порівняли зі справжньою лялечкою.

Багато колег мами по сцені і кінозйомках приєдналися до поздоровлень. Серед них співачка Юлія Ковальчук, світська левиця Олена Водонаєва і безліч інших.

Підписники також припустили, що дівчинці пішов би яскравий колір волосся її мами. Хоча і зараз вона виглядає справжньою красунею.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.