З веснянками і без червоної помади: Тіна Кароль похвалилася натуральною красою (ФОТО)

Тіна Кароль продовжує розкривати себе шанувальникам її творчості з нових сторін. Співачка вирішила відмовитися від улюбленої помади і показати свою натуральну красу.

Про стиль Тіни Кароль люблять поговорити в пресі. Співачка явно виділяється серед колег по сцені і шоу-бізнесу незвичайними образами і власними фішками.

Справжніми родзинками артистки вважають елегантні жіночні сукні, які підкреслюють фігуру Тіни, і яскраво-червону помаду, яка зазвичай виконує роль головного акценту в макіяжі.

Кароль не боїться яскравих кольорів і вміло поєднує їх між собою. Але варто зазначити, що її образи ніколи не залишаються непоміченими і посередніми. Тіна вміє привернути увагу своєю зовнішністю. Не малу роль тут відіграє і її прекрасна жіночна фігура.

Тина Кароль на "Голосе страны" в ярком желтом платье
Тіна Кароль на “Голосі країни” в яскравому жовтому платті

Але якою буде Тіна без гарних суконь і яскравої помади? Відповідь на це питання співачка вирішила дати у своєму особистому блозі в Instagram.

Зі своїми підписниками артистка поділилася фотографією, на якій вона демонструє свою природну красу. На знімку Кароль позує в коричневій шапці і абсолютно без макіяжу. На обличчі Тіни помітні легкі веснянки, а особливо заворожують великі блакитні очі.

Тина Кароль без макияжа
Тіна Кароль без макіяжу

Шанувальники співачки залишили сотні коментарів під знімком, зазначивши, що навіть без макіяжу вона виглядає чудово.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.