Іменинниця з гумором: Маша Єфросиніна насмішила невдалими фотографіями, які зробив її чоловік

25 травня українська телеведуча Маша Єфросиніна відзначає свій 41-ий день народження. На честь свята вона вирішила поділитися своїми невдалими іменинними знімками, які зробив її чоловік.

Телеведуча Маша Єфросиніна в своє свято вирішила “потролити” улюбленого чоловіка.

Свій 41-ий день народження вона відзначає “на домашньому”, поки країна до кінця не вийшла з карантинного режиму самоізоляції. Проте це не заважає їй приймати подарунки і привітання від найближчих людей.

Чоловік телеведучої порадував улюблену дружину величезним оберемком червоний троянд. Зі своїм чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, Маша разом вже 17 років. За цей час вони навчилися будь-які неприємності зводити до жартів.

Не секрет, що сучасні дівчата залежні від соціальних мереж і кожен раз намагаються зробити яскраві і неповторні фотографії. Але Єфросиніна вирішила зламати цей стереотип і, навпаки, поділилася з підписниками своїми невдалими іменинними знімками.

Підписала таку публікацію ведуча теж з гумором.

“Перевага віку в тому, що багато речей, які дратували тебе протягом життя, раптом стають безневинними непорозуміннями … Ось мій чоловік як не вмів робити красиві фото, так і не вміє. Неправда це так мило?” — прокоментувала Маша “талант ” чоловіка до фотографії.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.