Євген Кошовий з “Кварталу 95” спантеличив шанувальників своїми фотографіями в юності: лисий не була лисим

Актора і телеведучого Євгена Кошового складно уявити без його головної родзинки — лисини. Але все ж залишилися знімки, які зберегли шоумена з пишною шевелюрою.

В одному з інтерв’ю актор студії “Квартал-95” Євген Кошовий розповів, що до сих пір згадує той день, коли змінив свій імідж і став лисим. Він, навіть не замислюючись, може назвати точну дату.

Свій новий образ Кошовий отримав 25 травня 2001 року. Відмовитися від волосся актор зважився заради ролі на сцені КВН. Тоді їхня команда “95 Квартал” виступала на сцені Вищої Української ліги.

За словами Євгена, це був його перший візит до Києва. Заради такого випадку він навіть зробив собі модну на той час зачіску, заради чого їздив до Луганська.

Евгений Кошевой: тогда и сейчас
Євген Кошовий: тоді і зараз

На сцені КВН у столиці в актора було дві ролі — Вітаса (який на 2001 рік був лисим) і Розенбаума. Поголити Євгена однокомандники вирішили буквально перед грою.

Цікаво, що з телеефіру вирізали і “Вітаса”, і “Розенбаума” від Кошового, а ось лиса зачіска з ним так і залишилася з того часу.

До речі, телеведучий також розповів, що волосся у нього відростає досить швидко, тому він регулярно його підголює машинкою вдома у ванній.

Евгений Кошевой в детстве
Євген Кошовий у дитинстві

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.