Переможниця “Холостяка” показала результат відвертої фотосесії: не дивно, що Макс вибрав саме її

Переможниця "Холостяка 10 " Даша Ульянова продемонструвала одну зі своїх найсильніших сторін — красиву спортивну фігурку. Дівчина зважилася на відверту фотосесію і поділилася результатом з підписниками у соціальних мережах.

22 травня країна нарешті змогла видихнути з полегшенням — закінчилася найромантичніша гонка на українському телебаченні. В ефір вийшов останній епізод шоу “Холостяк-10” і його головний герой Макс Михайлюк зробив свій вибір.

Переможницею стала гімнастка і тренер з художньої гімнастики Даша Ульянова. Своїм талантом і спортивною фігуркою дівчина змогла підкорити головного холостяка країни ще під час першої вечірки знайомств.

Але якщо заглянути у соціальні мережі дівчини, то можна побачити, що стрункими ніжками і підтягнутим пресом Даша любить радувати не тільки Макса, а й своїх підписників.

У своєму Instagram переможниця шоу поділилася результатом відвертої фотосесії, під час якої продемонструвала довгі стрункі ніжки і красивий бюст.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Під такими знімками Даша вирішила поміркувати про жіночу фігуру і способах схуднення. Як вважає сама дівчина, головна запорука успіху — це любов до себе.

Професійна гімнастка раніше ділилася історією свого схуднення і змін у зовнішності. Кілька років тому вона важила на 10 кілограмів більше.

Даша Ульянова
Даша Ульянова

Фішкою ще одного відвертого фото стала не леопардова куртка і навіть не довгі ноги Даші, а те найзаповітніше кільце, яке Макс Михайлюк вручив дівчині під час фіналу “Холостяка”.

“Фотки з колечком повинні бути різними”, — підписала знімок дівчина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.