Микола Басков показав себе до пластичних операцій: раніше було краще

Микола Басков в особистому блозі в мережі Instagram поділився своїм архівними фотознімком.

43-річний король російської естради, як сам себе любить називати Микола Басков, останнім часом славиться не тільки своїм неповторним вокалом, але і любов’ю до пластичних операцій.

Кілька років він лягав під ніж для ліпосакції — співак довгі роки веде активну боротьбу із зайвою вагою. Крім дієт і спорту, він наважувався звертатися і до пластичних хірургів.

Як виявилося, метою Баскова є не тільки струнке тіло, а й вічна молодість. Шанувальники виконавця помітили, що останнім часом він став сам на себе не схожий. Особливо це видно, якщо порівняти його фото з архівними знімками. Одним з таких поділився сам Микола у своєму особистому блозі.

Багато підписників Миколи були в захваті від фотографії. “Вау, принц неземної краси”, — написали коментатори під публікацією.

Але були й інші користувачі мережі, які відзначили, що зараз Микола абсолютно інший, і причина тому — саме любов до пластичних операцій.

Сам співак не підтверджує чутки про те, що у нього були якісь хірургічні втручання у зовнішність. Однак, по фотографіях і відео видно, що Басков робив підтяжку шкіри обличчя і колов філери. Деякі шанувальники навіть помітили, що йому зараз складно розмовляти і моргати очима.

Николай Басков: до и после
Микола Басков: до і після

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.