(ФОТО) Тіна Кароль приваблює Дана Балана та інших чоловіків не тільки своїм вокалом

У своєму особистому блозі українська співачка поділилася новою фотографією, яка закохує в себе з першого погляду.

Тіна Кароль не перестає закохувати мільйони своїх шанувальників новими знімками і красивими кадрами, якими співачка практично щодня ділиться у своєму особистому фотоблозі.

Багато фанатів Тіни, надивившись на її публікації, відзначають, що вона могла б легко себе спробувати не тільки в ролі співачки, але і в якості професійної моделі — позувати у Кароль виходить просто чудово.

Підтвердила вона це і своїм новим знімком. На фотографії співачка позує лежачи на підлозі в красивому фіолетовому костюмі і лавандових босоніжках на шпильці. Підкреслює стиль Тіни її незмінна зачіска — укладка в стилі “голлівудська хвиля”.

Особливої вишуканості фотографії додає підтягнутий і підкачаний прес Кароль — не дарма вона активно займається спортом. Варто відзначити і професійну роботу фотографа, який вміло вибудував кадр, дозволивши природньому світлу і тіням створити надзвичайну і навіть злегка таємничу атмосферу знімка.

Шанувальники виконавиці не змогли пройти повз такої вдалої фотографії та залишили Кароль безліч компліментів:

  • “Ось тепер і літній настрій є”;
  • “Тіна ти найкраща”;
  • “Яке незвичайне фото”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.