Томна Тіна Кароль здивувала спокусливим фото: Дан Балан закохався по вуха

У своєму особистому блозі співачка поділилася ніжним знімком в білому бодику.

Тіна Кароль продовжує працювати над своїм іміджем і стилем. Останнім часом артистка намагається все більше віддалитися від червоної помади, яку фанати асоціюють з нею.

Останні фотосесії виконавиці показують, що вона готова до експериментів. Тіна буквально щодня радує своїх шанувальників новими красивими знімками.

Останнє фото співачки буквально зачарувало її підписників. Тіна опублікувала колаж, на якому вона позує в білому трикотажному бодику з красивою укладкою і макіяжем в природному стилі.

Співачка сміливо підкреслює свою осину талію і підтягнуті сідниці. До речі, у своїх Instagram-історіях вона регулярно показує свої тренування і процес заняття спорту.

Фанати Кароль залишилися в захваті від її нової публікації і залишили безліч компліментів:

  • «Котик такий»;
  • «О боже, чому так прекрасно»;
  • «Тіна, яка ви красива))) немає слів», — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.