Еріка Герцег не отримає Меладзе: Віра Брежнєва показала, як збирається утримати чоловіка від розлучниці

Відома виконавиця похвалилася стрункими ногами і ефектним сукнею, перебуваючи на "борту " космічного корабля. Артистка вирішила вийти красиво з карантину.

У травні 2020 року солістка групи “ВІА Гра” Еріка Герцег шокувала своєю заявою про те, що вона покидає колектив, ніяких причин свого рішення дівчина не назвала. Для фанатів і слухачів новина була справжнім подивом, оскільки Герцег з 2013 року була ключовою вокалісткою тріо.

Причиною такого повороту подій ЗМІ і багато меломанів вважають любовний трикутник, який намалювався між Ерікою, продюсером “ВІА Гри” Костянтином Меладзе і його дружиною, також екс-учасницею колективу, Вірою Брежнєвою.

Кілька тижнів тому колега Меладзе, продюсер Леонід Дзюник, висловився щодо цієї теми. Він заявив, що руку до відходу Герцег з групи доклала сама Брежнєва. А сам Меладзе, не дивлячись на свій скромний образ, є ще тим ловеласом.

“Всі молоді дівчата, які потрапляли в колектив до пана Меладзе, намагалися будь-якими засобами привернути його увагу. І Костянтин Шотаєвич завжди цим користувався. Я знаю про це не з чуток”, — сказав Дзюник.

Эрика Герцег и Вера Брежнева
Еріка Герцег і Віра Брежнєва

Дійсно, багато шанувальників колективу помітили схожість між двома солістками — обидві блондинки, обидві мають однаковий типаж зовнішності і фігури, ось тільки Еріка набагато молодше і наївніше Брежнєвої, що, на думку громадськості, і могло підкупити Меладзе.

Сама ж Віра славиться своїм непростим і твердим характером. Тому вона не так-то просто готова віддати улюбленого чоловіка розлучниці. Брежнєва відкрито висміювала будь-які чутки про роман Костянтина і Еріки, а в своїх особистий соціальних мережах всіляко демонструє, що в свої 38 років, вона може дати фору багатьом молодим.

Її нова фотографія в особистому блозі — прямий тому доказ. Віра позує в сріблястому платті з ефектним вирізом, який підкреслює її стрункі ніжки. Саме на них співачка зробила особливий акцент на знімку.

Снимок Веры Брежневой с ее личного блога
Знімок Віри Брежнєвої з її особистого блога

Ефектна Брежнєва підкорила не тільки свого чоловіка, але і багатьох коментаторів, які залишили їй безліч компліментів:

  • “Віра, вибачте мене за настирливість під кожним постом і мої настільки часті коментарі на вашу адресу, але я просто не можу інакше. Ви занадто гарна, щоб замовчувати компліменти”;
  • “Віра. Потрібно багато сміливості, щоб викладати такі фото. Коли багато жінок навіть молодих не можуть похвалитися абсолютно нічим. Ні фігурою, ні особою, ні статусом, ні розумом. Майте обереги від злоби лихого ока і заздрості. Я захоплююся вами”:
  • “Віра дратуйте і далі своєю стрункістю, шармом і чарівністю!!! Нехай заздрять мовчки!!!”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.