Дружина Дмитра Комарова зачарувала красивими очима і посмішкою: розкішна

Олександра Кучеренко у своєму особистому блозі поділилася фотографією зі зйомок спортивних новин.

22-річна українська модель і телеведуча Олександра Кучеренко за останні пару років встигла закохати в себе тисячі шанувальників. Дівчина стала знаменитою завдяки своєму шлюбу з ведучим шоу про подорожі “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим.

Не дивлячись на свій юний вік, шлюб з відомим шоуменом — не єдине досягнення Олександри. У 2016 році вона отримала титул “Міс Україна”. До слова, там же вона і познайомилася з Дмитром, який був у складі журі конкурсу.

У 2017-му Кучеренко була куратором благодійного проекту “Наставництво”, який допомагає дітям з дитячих будинків соціалізуватися і адаптуватися у суспільстві. Крім того, Олександра ще зі шкільних років займається благодійністю. У 16 років вона їздила в Африку допомагати дітям, які живуть в голодних і бідних селах.

Александра Кучеренко на конкурсе "Мисс Украина"
Олександра Кучеренко на конкурсі “Міс Україна”

Одним словом, саме про таких, як Олександра, кажуть: “І розумниця, і красуня”. Зараз дівчина займається своїм сімейним життям і багато часу проводить разом з чоловіком. Але виділяє собі час і на власну кар’єру — телебачення і моделінг.

На телеканалі ICTV Кучеренко веде блок спортивних новин. У своєму особистому блозі дівчина поділилася фотографією зі зйомок чергового випуску програми.

Снимок с Instagram Александры Кучеренко
Знімок з Instagram Олександри Кучеренко

Дівчина позує з гарною зачіскою, легким макіяжем, який підкреслює великі очі Олександри, і посмішкою. “Ось як прокинулася, вмилася, розчесалася … так відразу і готова знімати”, — підписала свою нову публікацію Кучеренко.

Коментатори теж не змогли пройти повз нове фото і залишили безліч компліментів:

  • “Найкрасивіша! Ви і Дмитро дуже хороша пара!”;
  • “Дуже ви красива, чоловікові вашому пощастило”;
  • “Доброї душі люди. Щастя вам і якомога більше радісних днів”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.