«Мужик, а не жінка»: зовнішність Наташі Корольової активно критикують у мережі. Фанатам не подобається новий образ

Незадоволені підписники порівняли співачку Наташу Корольову з чоловіком. А інші фанати відзначили, що артистка без макіяжу виглядає краще.

Співачка Наташа Корольова опублікувала в Інстаграм фото, де вона без макіяжу в купальнику і в капелюсі насолоджується чудовою погодою.

«Я так хочу, щоб літо не закінчувалося !!!», – підписала знімок артистка.

Напевно, сама Корольова і не припускала, що просте фото викличе стільки негативу у підписників.

Нагадаємо, що співачка з українським корінням Наташа Корольова недавно змінила зачіску, зробила чуб. Тоді більшість шанувальників відзначили, що артистка помолодшала завдяки новій стрижці.

Зараз на Корольову у мережі накинулися «експерти» і написали багато негативних коментарів. Деякі Наташу порівняли з чоловіком:

«Ой, на этом фото мужик, а не женщина», «Опухшая. С бодуна?», «Вы здесь на мужчину похожи», «Наташа с челкой похожа на воробышка», «Наташа хороша была и так. Зачем она так поменялась?», «Зачем губы накачала? Красивая была! А сейчас не естественная».

Незважаючи на масу негативу серед підписників співачки Наташі Корольової, знайшлися і ті, хто вважає її гарною жінкою:

«Красотка, в чём секрет молодости, наверно это Тарзан. Молодцы! Восхищаюсь вами, всегда позитив и любовь», «Такая худенькая. Хорошенькая!», «Наталья, как вы выглядите даже моложе без мэйка».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.