Кароль і Полякова помірялись своїми “м’ячиками”: шанувальники назвали переможницю

Тіна Кароль і Оля Полякова влаштували битву своїх пишних форм. Точніше порівняти головні "плюси" фігур українських співачок вирішили їхні шанувальники. Вони ж і вибрали переможницю цього неофіційного змагання.

Дві головні блондинки української естради — Тіна Кароль і Оля Полякова — ніколи не соромилися блищати в красивих нарядах, які моментально приковують не тільки чоловічі, а й жіночі погляди.

Шанувальниці Олі і Тіни або ненавидять їх за стрункі ноги і талію в красивому міксі з пишними формами і підтягнутими сідницями, або ж захоплюються фігурами блондинок і всіляко намагаються дізнатися секрети зовнішності співачок.

Порівнювати Полякову і Кароль — цікава задача. Артистки абсолютно різні і по-різному себе позиціонують. Оля — екстравагантна і активна особистість. Вона любить дивувати неординарними нарядами, за якими без сумніву можна впізнати яскраву і непередбачувану Полякову. Чого тільки вартий тренд на кокошник, який тепер асоціюють тільки з “головною блондинкою країни”.

Оля Полякова
Оля Полякова

Кароль — хоч і теж блондинка, але абсолютна протилежність Олі. Вона асоціюється у фанатів з жіночністю і елегантністю. Тіна любить червону помаду, плаття-міді і красиву укладку. Проте, є у обох красунь спільна риса — вони люблять декольте.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Саме розміри “м’ячиків” двох співочих блондинок вирішили порівняти їхні фанати. Вони порівняли відео, які одного разу Оля і Тіна виставляли в глобальну мережу і назвали неофіційний Інтернет-конкурс “Битвою м’ячів”.

Думки журі, роль яких припала на звичайних користувачів соціальних мереж, розділилися:

  • “Горішки Оліни покруче”;
  • “Тіна богиня — це однозначно!”;
  • “Ну, тут і дурневі зрозуміло, Тіна звичайно”;
  • “Обидві гарні”, — написали користувачі мережі.

В результаті, фанатська спільнота співачок вирішила залишити перемогу обом “конкурсанткам”, адже кожна з по-своєму унікальна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.