TAYANNA: Хлопчики повинні бачити жіноче тіло з дитинства (ВІДЕО)

Співачка TAYANNA в одному з інтерв'ю зізналася, що не соромиться ходити голою перед семирічним сином.

Співачка Тетяна Решетняк відома під псевдонімом Tayanna в онлайн-ефірі X-Mothers відповіла на не зовсім зручні питання пов’язані з недавньою фотосесією для чоловічого журналу XXL. Засновниця українського клубу мам X-Mothers Інна Мартинчук дізналася, як ставиться семирічний син співачки до її оголених фотографій.

Tayanna зізналася, що вони з сином іноді ходять вдома голі. «Це нормально, коли я гола йду вранці у ванну, чищу зуби, вмиваюся, а потім тільки одягаюся. Мій син часто бачив мене оголеною », – сказала співачка. Tayanna також розказала, що іноді ходить з кумою в баню і бере з собою сина. Виконавиця хітів “Фантастична жінка ” і “Жіноча сила ” впевнена, що таке виховання хлопчика правильне і позбавить його від комплексів в майбутньому. «Хлопчики повинні з дитинства бачити оголене жіноче тіло, щоб в майбутньому у них не було психологічного шоку при вигляді голої жінки», – міркує Tayanna. Співачка впевнена, що якщо приховувати перед дітьми тему сексу і заборонити їм дивитися на голе тіло – вони можуть вирости збоченцями.

Tayanna соромилася свого тіла до 25 років

Жінка зізналася, що не завжди дотримувалася такої відкритої позиції. «Жінки соромляться свого тіла, так нас виховали. Я не виняток, я така ж, як всі наші жінки! До 25 років я соромилася свого тіла і вважала ганебним і неприпустимим ходити голою. Зараз я шукаю шлях, як стати вільною і щасливою, я більше не хочу бути закомплексованою. », – такими словами закінчила інтерв’ю співачка.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.