Як виглядає єдина дочка зірки “Величного століття” Мер’єм Узерлі і чому батько відмовився від неї

Мер'єм Узерлі показала рідкісний кадр зі своєю донькою — актриса виховує її сама. Дівчинка, як дві краплі води, схожа на зіркову маму.

Мер’єм Узерлі у багатьох телеглядачів асоціюється зі своєю роллю Хюррем-Султан в турецькому серіалі “Величне століття”. Ця робота принесла актрисі всесвітню популярність і нові робочі пропозиції.

Мер’єм мала все для успішного життя світської левиці і актриси. Однак особиста драма розбила їй серце і стала причиною тривалої депресії. Вже під час зйомок в серіалі Мер’єм Узерлі почала зустрічатися з турецьким бізнесменом Джаном Атешем.

Мерьем Узерли и Джан Атеш
Мер’єм Узерлі і Джан Атеш

За їхньою історією кохання стежили всі шанувальники і ЗМІ, на радість фанатам актриса навіть оголосила про заручини з коханим. Однак, в серпні 2013 році щасливий роман закінчився — пара розлучилася.

В кінці того ж місяця Мер’єм дізналася, що носить під серцем дитину від Джана, проте навіть ця новина не врятувала їхніх відносини. У 2014 році актриса народила дочку Лару.

Ця ситуація стала для Мер’єм Узерлі справжнім ударом. Мер’єм Узерлі через переживання потрапила в реабілітаційний центр і кинула зйомки в серіалі, який прославив її на весь світ. Після нервового зриву актриса довго відновлювала репутацію в кінематографі.

Мерьем Узерли с дочкой
Мер’єм Узерлі з донькою

Заради малятка актрисі довелося взяти в себе в руки і перемогти всі проблеми. На сьогоднішній день Джан не спілкується ні з колишньою коханою, ні з дочкою, він не бере ніякої участі у вихованні дівчинки.

Однак, Мер’єм Узерлі впоралася з депресією і тепер всю себе присвячує маленькій Ларі.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.