Як виглядала Ірина Аллегрова до пластики: в мережу потрапив рідкісний архівний знімок

Музикант і композитор Ігор Ніколаєв у своєму мікроблозі поділився рідкісним фотознімком, на якому він зображений з Іриною Аллегровою.

У глобальній мережі зараз так багато інформації, відео і фотографій, що часом не тільки для шанувальників, а й для самих селебріті стають сюрпризом деякі кадри, на яких зображені вони ж.

Так, у своєму особистому блозі російський співак, музикант і композитор Ігор Ніколаєв поділився фотографією, яку випадково побачив на просторах Інтернету.

“Знайшов в Інтернеті фото, і виникла маса питань: Який це рік? Де це ми?
Мірою чого є пляшка Хайнекен (І чи Хайнекен це?) Хто за Ірою (моя версія — Таня Овсієнко)? Куди дивиться Саша Цекало (і чи він це?)? Чия нога зліва від Іри Аллегрової? Питання одне глибокодумніше іншого … Головна відповідь: були ГАСТРОЛІ”, — підписав свою знахідку Ніколаєв.

Снимок: Instagram @igor_nikolaev_music
Знімок: Instagram @igor_nikolaev_music

Хоча фото виявилося поганої якості, на ньому помітно красиву і легку Ірину Аллегрову. “Шальна імператриця” сидить у легкому білому платті і з гарними золотистими локонами — зараз такий образ співачка абсолютно не використовує.

68-річна Ірина носить парик з пишним каре і надає перевагу чорному вбранню з яскраво вираженим декольте. Втім, останній пункт вона любила і багато років тому, як помітно по знімку.

Зараз Аллегрову часто звинувачують у застосуванні пластичних операцій і косметологічних процедур. Артистка неодноразово робила підтяжку шкіри, підтяжку повік, і ринопластику.

Ирина Аллегрова: до и после
Ірина Аллегрова: до і після

Проте, підписники Ніколаєва з теплою прийняли такий архівний знімок:

  • “Молоді, азартні, красиві”;
  • “Найголовніше, внутрішній стан Ніколаєва По фотці, думаю супер”;
  • “Ірина шикарна жінка”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.