Світлана Лобода засвітила свої “черешеньки”: Ліндеманн підкорений. “Я з тим, з ким повинна бути”

Світлана Лобода викликала справжній ажіотаж своєю нової фотографією у соціальних мережах — така красуня могла дістатися тільки справжньому чоловікові.

Світлана Лобода відома своєю провокаційною славою. Співачка не соромиться робити пластичні операції, знімати скандальні кліпи і опинятися в центрі різних конфліктів. Лобода звикла до критики і з легкістю бореться з негативом. Напевно, тому у неї, крім хейтерів, чимала кількість шанувальників.

Змогла підкорити Світлана і неординарного соліста легендарного німецького рок-колективу Rammstein Тілля Ліндеманна. Музиканти не коментують можливий роман між ними, проте регулярно з’являються у соціальних мережах один у одного, і проводять час разом.

Деякі фанати навіть впевнені, що Ліндеманн є батьком молодшої дочки Лободи Тільди — сама співачка більше двох років ретельно приховує справжнє ім’я щасливого тата.

Не перестає співачка балувати підписників своїх соціальних мереж яскравими і злегка провокаційними фотографіями. Новий знімок також викликав хвилю емоцій у фанатів.

Снимок: Instagram @lobodaofficial
Знімок: Instagram @lobodaofficial

Виконавиця позує в дуже відвертій сукні без ліфа. Наряд виділяє красиве декольте Світлани і підкреслює її довгі і стрункі ніжки.

“Я там, де повинна бути … Я з тим, з ким повинна бути … Я така, яка повинна бути”, — загадково підписала нову публікацію Лобода.

Підписники у свою чергу не змогли пройти повз такого жаркого кадру і залишили співачці безліч компліментів:

  • “Світлано, Ви дуже красива”;
  • “Светик, ти зробила це сама так працювати над собою великий подвиг”;
  • “Богиня”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.