Федір Добронравов із серіалу “Свати” показав дружину, сина і внучку: три покоління на одному фотознімку

Зірка серіалу "Свати" Федір Добронравов поділився зворушливим сімейним знімком, на якому він позує з найближчими людьми.

Федір Добронравов вже давно удостоївся звання одного з найулюбленіших акторів тисяч телеглядачів. Артист часто втілює на екранах ролі звичайних працьовитих чоловіків, які так близькі людям. Але талант актора дозволяє йому грати абсолютно різнопланових героїв, тому Федір є затребуваним артистом не тільки на телеекранах, але і на сцені театру.

Має Добронравов міцну і дружну сім’ю — разом з дружиною Іриною вони знайомі ще зі шкільної лави. У шлюбі у подружжя народилося двоє синів — Віктор та Іван. Обидва пішли по стопах батька і зараз активно знімаються в кіно.

Подарували щасливому батькові Іван з Віктором прекрасних онучок — їх у Федора і його дружини Ірини три. У своїх соціальних мережах Добронравов обожнює радувати шанувальників сімейними знімками та відео. Вдалося акторові зачарувати своїх фанатів і новим кадром.

Федор Добронравов с женой, сыном Иваном, невесткой и внучкой
Федір Добронравов з дружиною, сином Іваном, невісткою та онучкою

На фотографії щасливий Федір обіймає найрідніших людей — дружину Ірину та сина Івана з невісткою Анною. На руках у Анни сидить маленька Вероніка — дочка Івана і наймолодша внучка Добронравова.

Як виявилося, цієї фотографії близько року, але вона по-справжньому дарує тепло не тільки щасливому сімейству, але і користувачам мережі:

  • “Дай Бог здоров’я”;
  • “Які гарні і щасливі”;
  • “Відмінне і талановите сімейство”, — написали коментатори.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.