Жертви невдалої пластики: Валерій Леонтьєв, Микола Басков та інші знамениті чоловіки

Жертвами невдалої пластики, всупереч різним переконанням і стереотипам, можуть стати не тільки жінки, а й чоловіки. Давайте подивимося, які співаки й актори змінили себе до невпізнання.

Валерій Леонтьєв

Валерий Леонтьев: до и после пластики
Валерій Леонтьєв: до і після пластики

Співак Валерій Леонтьєв завжди відрізнявся своєю екстравагантністю та неординарністю на сцені. Свій образ він пропрацював до таких дрібниць, що цього артиста слухачі вже точно ні з ким б не сплутали.

Однак, час не щадить навіть найсміливіших виконавців — молодість йде, а на обличчі починають з’являтися зморшки. Леонтьєв вирішив поборотися за “вічну молодість і красу ” і не раз вдавався до пластичних операцій. Сьогодні Валерію складно посміхатися і кліпати очима через множинних підтяжок обличчя. А від колишнього завзятого Леонтьєва залишилися лише пісні і кучерява зачіска.

Сергій Звєрєв

Сергей Зверев: до и после пластики
Сергій Звєрєв: до і після пластики

Шоумена і телеведучого Сергія Звєрєва багато-хто не люблять. Інші ж навпаки ним захоплюються — він сміливий, неординарний, непередбачуваний. Багато-хто говорить, що у Сергія добре серце — не дивлячись на весь епатаж, він багато витрачає на благодійність і допомагає дітям.

Критикують зіркового стиліста і через його зовнішність. Однак, множинні операції були вимушеним заходом. У 1995 році він потрапив в автомобільну аварію, в якій тільки дивом залишився живим. Його обличчя хірурги буквально збирали по шматочках — після того випадку Звєрєв більше ніколи не бачив себе колишнім у відображенні дзеркала.

Микола Басков

Николай Басков: до и после пластики
Микола Басков: до і після пластики

Натуральний блондин є не таким вже й натуральним. Микола Басков також мріє про вічну молодість, як і його численні колеги по сцені, тому не раз вдавався до послуг пластичного хірурга.

До слова, обличчя Баскова дійсно виглядає досить свіжим і юним, але на відео з концертів і телепрограм помітно, що виконавцю важко посміхатися і моргати.

Олександр Пєсков

Александр Песков
Олександр Пєсков

Актор і пародист Олександр Пєсков ніколи не заперечував, що звертався до пластичної хірургії. Він прагне зберегти якомога довше свою молодість, тому регулярно займається спортом і правильно харчується. Але все ж деякі “недоліки”, на думку Пєскова, здатна прибрати тільки пластична хірургія.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.