Ось пристала як реп’ях: Віка із НеАнгелів на пляжі причепилася до чайки і зробила її зіркою Інстаграма

Не знаємо, що думала ця чайка, дивлячись на спекотну красуню в купальнику, але фотографуватися їй явно сподобалося. Незважаючи на переміщення Віки і фотографа, пташка не відлітала, а позувала, як справжня зірка, намагаючись висунутися на перший план.

Коли яскрава і соковита Віка Смеюха з української групи “НеАнгели ” вирішила влаштувати пляжну фотосесію, вона навіть не припускала, що у неї з’явиться такий незвичайний партнер.

Струнка дівчина з бездоганною фігурою в жовто-помаранчевому бікіні на тлі бірюзових вод Адріатичного моря виглядала приголомшливо.

Віка Смеюха в купальнику
Віка Смеюха в купальнику

Але як тільки почалися зйомки, до неї підлетіла чайка і стала активно позувати поруч.

Ох, яка краса
Ох, яка краса

Її вирішили не проганяти, а використати як додатковий аксесуар.

І хто тут красивіше?
І хто тут красивіший?

Пташці така увага дуже лестила, вона із задоволенням брала участь в дійстві, тільки оком косила на фотографа, мовляв, як я виглядаю? Все нормально?

Правда, я красуня?
Правда, я красуня?

В результаті вийшла серія чудових фото, що шанувальники навіть стали сумніватися, хто тут головний “експонат ” – засмагла красуня або незворушна біло-сіра чайка.

Пташка, це моя фотосесія!
Пташко, це ж моя фотосесія!

Фотографу теж величезний респект за хорошу роботу.

Ну ладно, давай дружити
Ну добре, давай дружити

Дівчина в супровід фотогалереї написала, що це швидше за все та сама чайка, яку вони пригостили вкусняшки вранці за сніданком. І показали підтвердження.

Як думаєте, птиха могла запам’ятати добру дівчину і знайти її пляжі.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.