Як виглядав Сергій Звєрєв до пластики: трагічна історія екстравагантного шоумена

Сергій Звєрєв звернувся до послуг пластичних хірургів не за власним бажанням, а з волі долі. Що сталося з відомим шоуменом — читайте далі.

Сергія Звєрєва називають дним з найбільш неоднозначних персонажів в російському шоу-бізнесі. Він звик дивувати своїми нарядами, епатувати поведінкою і викликати різні суперечки щодо його зовнішності і орієнтації.

Стиліст і перукар за освітою, він встиг приміряти на себе професію актора, телеведучого і навіть співака. Хоча для багатьох він носить славу яскравого і непередбачуваного шоумена.

Не дивлячись на суперечки і плітки навколо його орієнтації, Звєрєв встиг побувати в чотирьох шлюбах. Правда, тривав кожен з них менше трьох років. Були у Сергія і численні романи, крім офіційних штампів в паспорті.

Йому навіть вдалося підкорити українську співачку Ірину Білик, з якою Звєрєв записав пісню “Дві рідні душі”.

Сергей Зверев и Ирина Билык: кадр с клипа
Сергій Звєрєв та Ірина Білик: кадр з кліпу

Проте, найбільш обговорюваною темою для ЗМІ та громадськості залишається зовнішність Сергія Звєрєва. Його включають в усі рейтинги невдалих пластик і іноді відверто насміхаються над тим, що зробила зі Звєрєвим пластична хірургія. Але насправді, у шоумена не було вибору.

25 років тому він потрапив в ДТП, в якій дивом вижив, але отримав безліч травм. Особливо постраждало обличчя Звєрєва. Пластичних хірургів довелося буквально по шматочках збирати зовнішність Сергія.

Щоб приховувати шрами, Звєрєв почав активно користуватися макіяжем. До слова, саме після зміни зовнішності він став більш популярним.

Сергій Звєрєв: до і після
Сергій Звєрєв: до і після

У 80-х роках Сергій Звєрєв навіть відслужив в армії, де був заступником командира взводу і навіть дослужився до звання старшого сержанта. Інтернет зберіг спогади у вигляді фотографій і зі служби майбутнього шоумена. Вони яскраво демонструють, наскільки сильно змінилося обличчя Сергія після ДТП.

Зверев в армии и сейчас
Звєрєв в армії і зараз

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.