Світлана Лобода засвітила свої “черешеньки”: маленьке чорне плаття і велика харизма

Світлана Лобода вразила соціальні мережі своїм вечірнім вбранням - яскрава співачка з неповторним стилем.

Світлана Лобода не втомлюється епатувати шанувальників своїми яскравими образами і фотографіями. Виконавиця звикла до критики своєї зовнішності, при цьому вона ніколи не приховувала, що зверталася до пластичних хірургів і з легкістю бореться з негативом. Напевно, тому у неї, крім недоброзичливців, велике число фанатів.

Вдалося Лободі підкорити навіть одного з найяскравіших представників рок-напрямку – соліста групи Rammstein Тилля Ліндеманна. Артисти не підтверджують ніяких чуток стосовно роману між ними, проте не рідко з’являються в соціальних мережах друг у друга.

Шанувальники навіть впевнені, що вокаліст є батьком молодшої дочки Лободи Тільди – сама співачка більше двох років ретельно приховує справжнє ім’я щасливого тата.

Поки суперечки щодо цієї теми не замовкають, Світлана намагається відвернути користувачів мережі на коментарі її яскравих фотографій в соціальних мережах. Викликав фурор і новий знімок співачки.

Снимок с Instagram Светланы Лободы
Знімок з Instagram Світлани Лободи

“У кожної дівчини має бути маленьке чорне плаття і велика харизма – і ніч буде незвичайною. Магія погляду і нічого більше “, – підписала виконавиця свою публікацію.

Передплатники Лободи під таким ефектним кадром не змогли не залишити свого захоплення:

  • “Яка шикарна “;
  • “Ось це харизма “;
  • “Як же хочеться вас обійняти “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.