Уже не ходить і практично не розмовляє: у кутюр’є В’ячеслава Зайцева стрімко розвивається хвороба Паркінсона

Відомому кутюр'є виповнилося 82 роки, кілька років тому йому поставили діагноз хвороба Паркінсона. Зараз вона стрімко прогресує і вже прикувала чоловіка до крісла. Але все одно В'ячеслав працює в міру сил.

Ще недавно В’ячеслав Зайцев вирізнявся на російських і європейських подіумах. А зараз насилу тримає в руках олівець, ходити сам не може, слова не вимовляє, та й людей мало впізнає. Все це з ним зробила хвороба Паркінсона.

В'ячеслав Зайцев встав, щоб зустріти гостей
В’ячеслав Зайцев встав, щоб зустріти гостей

Зараз кутюр’є 82 роки. Він живе в заміському будинку, куди іноді навідуються друзі. В один з таких візитів актриса Тетяна Михалкова і зняла Зайцева.

По дому він пересувається в електричному кріслі, яке може спускатися вздовж сходів за спеціальними поручнями.

Електричне крісло на сходах
Електричне крісло на сходах

Він може вставати, але починається запаморочення. Говорить з великими труднощами і тільки окремі слова.

Але за твердженням Тетяна, у В’ячеслава ще досить ясний розум і пам’ять, він продовжує працювати. Сам показав цілих 20 ескізів нових моделей, написаних пастеллю.

В'ячеслав Зайцев і Тетяна Михалкова
В’ячеслав Зайцев і Тетяна Михалкова

Нещодавно в гостях у Зайцева побувала передача “Ідеальний ремонт ” і на його прохання до будинку прибудували велику дерев’яну веранду. Тепер він із задоволенням проводить на ній час, милуючись садом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.