Турецький красунчик Бурак Озчівіт озвучив намір зробити пластику – красу треба покращувати

Ніколи б не подумали, що навіть такий красень як Бурак Озчівіт теж чимось незадоволений у своїй зовнішності. А тут на тобі - збирається лягти під ніж пластичного хірурга. Він серйозно ?!

36-річний Бурак – зірка номер один не тільки в Туреччині, але і входить в сотню найкрасивіших людей світу. Він активно знімається в кіно, займається благодійністю і своєю молодою сім’єю – дружиною Фахріє Евджен і маленьким сином Караном, якому недавно виповнився рік.

Маленький Каран Озчівіт
Маленький Каран Озчівіт

Але останнім часом його шанувальники, а особливо, пристрасні шанувальниці, помітили, що Бурак став різко старіти. Швидше за все, це позначається часте накладення гриму і дуже насичений графік зйомок, практично без відпочинку.

Бурак Озчівіт
Бурак Озчівіт

У Інстаграмі стурбовані фоловери написали, що виглядає він тепер набагато старшим за свої роки. Зокрема, у нього стали провисати верхні повіки, що робить обличчя не тільки старше, але і сердитим. Прибрати цю ваду можна простою операцією блефаропластики.

Бурак Озчівіт
Бурак Озчівіт

Також посилилися носогубні складки, які ще більше підкреслюють вуса і борода.

Бурак Озчивит
Бурак Озчівіт

А в одному з турецьких ток-шоу актора відкритим текстом запитали, як він ставиться до пластичних операцій. Бурак чесно сказав – він якраз думає над цим, щоб не запускати проблему, адже обличчя – це його багатство і хліб.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.