Архівні фото юної Софії Ротару потрапили в мережу, співачку не впізнати: “Юна зірочка”

Софія Ротару в цьому році відсвяткує 73 день народження. Пропонуємо вам порівняти, як змінилася Софія Михайлівна з часів початку своєї кар'єри.

Софія Ротару унікальна співачка, кар’єра якої почалася ще на початку 60-х років. На сьогоднішній день її репертуар налічує понад 500 пісень російською, українською, молдавською, болгарською, сербською, польською, німецькою, французькою, італійською, іспанською та англійською мовами.

Ще в школі майбутня зірка естради була справжньою активісткою. Софія Михайлівна займалася легкою атлетикою, брала участь в спортивних змаганнях, співала в шкільному хорі і брала участь у всіх заходах.

Співати Ротару вчила її старша сестра Зінаїда, яка в дитинстві втратила зір після того, як перехворіла тифом. Але у Зіни був ідеальний музичний слух, вона і стала першою вокальною вчителькою молодшої сестри.

Поступово Софія почала їздити на вокальні конкурси в сусідні міста і села, одного разу вона потрапила на республіканський фестиваль народних талантів, де посіла перше місце. Так і починався зоряний шлях Софії Ротару.

Зараз у артистки мільйони шанувальників, які не тільки стежать за життям улюбленої співачки, але і активно ведуть фанатські групи в соціальних мережах. В одній з таких опублікували рідкісний знімок Ротару в юності — з тих часів, коли вона починала свою кар’єру.

София Ротару (справа) со школьными подругами
Софія Ротару (праворуч) зі шкільними подругами

Шанувальники артистки захопилися архівних знімком і залишили безліч коментарів:

  • “Які рідкісні фото”;
  • “Юна зірочка”;
  • “Нічого собі”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.