Джамала показала рідну сестру: “сьогодні супер сімейний день “

Джамала відпочиває разом з чоловіком і синами в Туреччині. До відпустки української співачки приєдналася її рідна сестра Евеліна.

Українська співачка Джамала, яка місяць тому стала мамою вдруге, вирушила разом з синами та чоловіком у відпустку. Для літнього відпочинку подружжя обрало турецьке місто Мармарис.

Джамала не просто так вирушила в цю курортну країну — тут живе її старша сестра Евеліна, яку виконавиця намагається відвідувати щороку.

Сестра переможниці головного музичного конкурсу Європи “Євробачення 2016” кілька років тому вийшла заміж за громадянина Туреччини і переїхала жити на батьківщину до чоловіка. Своїй сестрі Джамалі Евеліна подарувала двох племінниць. Цікаво, що сама Джа народила двох синів — Еміра і Селіма-Гірая.

Евеліна вперше побачила молодшого племінника, малюкові скоро виповниться два місяці. Українська співачка встигла зафіксувати зворушливий момент — її старша сестра няньчила свого новонародженого племінника.

Фото с Instagram Джамалы
Фото з Instagram Джамали

“Сьогодні супер сімейний день. Моя улюблена сестра з племінником”, — підписала свій знімок Джамала. Варто відзначити, що сестри дуже схожі між собою зовні.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.