Любов чи дружба? Слава з «НеАнгелів» заінтригувала романтичним фото з колишнім чоловіком

Учасниця групи «НеАнгели» Слава Камінська опублікувала фото з колишнім чоловіком і розповіла, як зберегти відносини після розлучення.

За словами Слави, фото зробили їхні діти – Леонард і Луара. На одному знімку екс-чоловік співачки Едгар Камінський цілує її в щоку, а на іншому – Слава прилягла на плече колишнього. Фотографії вийшли дуже ніжними і сімейними.

«Ми з Едгардом виконали тривалу і важливу роботу, трансформувавши любов в дружбу, тотальну згоду і теплі довірливі відносини двох свідомих батьків. Наші діти отримують достатньо уваги з обох сторін. Нам з їх батьком нічого ділити і, тим більше, мірятися, хто крутіше. », – прокоментувала фото співачка.

Жіноча мудрість чи бажання повернути колишнього?

Коментарі фоловерів розділилися. Частина підписників вважає, що Слава дуже мудра жінка: «Ви обидва великі молодці! Діти обов’язково скажуть вам спасибі »,« Все це говорить про те, наскільки ви розумна і мудра жінка, а також любляча мама !!! »,« Супер! Це дуже мудро і сильно! Ви приклад для наслідувань! Це справжня любов до своїх дітей! », – пишуть вони. Однак інша частина шанувальників впевнена, що Камінська ще має почуття до колишнього чоловіка, тому і тримає з ним зв’язок. «Ні, просто одній людині не вбити почуття в собі», «Ви ще будете разом», «А як на таке реагує дівчина Едгара? На його обнімашкі і поцілунки? », – міркують підписники.
Нагадаємо, Едгар і Слава розлучилися влітку 2019 року, проживши разом 5 років. Уже взимку 2020 чоловік показав свою нову обраницю. Екс-подружжя має спільних дітей: 5-річного Леонарда і 4-річну Лауру.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.