Осадча в люті: Мейхер на весь світ роздзвонила, як вона крутить шури-мури з Горбуновим за спиною дружини

Поки Катя Осадча трудилася в Києві як бджілка і дивилася за дитиною, її чоловік Горбунов поїхав в село, та не сам, а з Надією Мейхер і там замутив з нею роман.

Надію Мейхер раптом пробило від одкровення. Вона згадала і на весь Інтернет видала, як нещодавно крутила шури-мури з Юрієм Горбуновим на сільських сінниках.

І це не жарти, а на повному серйозі. Сам Горбунов навіть і не намагався опротестувати цю заяву задоволеної Мейхер – а як же ?! Саму Осадчу посунула!

Надія Мейхер
Надія Мейхер

А справа була так. У селі Пирогово на Київщині, де той самий відомий музей, з’явилася дуже весела компанія. Вони приїхали надовго, притягли з собою багато чого, навіть камери.

Це знімальна група так серіалу “Великі Вуйки ” почала зйомки другого сезону. У головних ролях – Юрій Горбунов та Надія Мейхер. За сценарієм вони грають закохану пару середнього віку, яка вирішила зійтися і спробувати себе знайти своє щастя.

Горбунов і Мейхер в "своїй" хаті
Горбунов і Мейхер в “своїй” хаті

Навколо цього і буде крутитися весь сюжет. Ну а так як це любов, то буде там чимало пікантних сцен …

Катя Осадча, хоч і вигляду не подає, але захвилювалася – Мейхер ще та штучка. І вирішила теж зніматися в серіалі – щоб за чоловіком доглядати, а заодно і грошики додаткові капнуть.

Каті Осадчій є чого переживати - ці двоє дивно задоволені
Каті Осадчій є чого переживати – ці двоє дуже вже задоволені

Як ви зрозуміли, буде весело.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.