62-річна мама Балана приголомшила публіку пляжним фото: форми пишніші, ніж у Тіни Кароль

З огляду на те, що Тіні і Дану приписують роман, фанати парочки вже не в перший раз сперечаються між собою, хто все-таки гарніше — Кароль чи її можлива свекруха. Ось і з'явився черговий привід з'ясувати це, адже мама Балана приголомшила публіку пляжним фото.

Зіркова мати Дана, з яким фанати сватають українську співачку Тіну Кароль, не соромиться і вкотре демонструє свої пишні форми, навіть не дивлячись на вік.

Людмила Балан осідлала «морського коня» у відкритому чорному купальнику з міні-спідницею. Свій кадр героїня статті підписала поетично: «Поверни обличчя до сонця і всі тіні залишаться позаду…».

Ви тільки уявіть собі, який шквал коментарів зібрався під цією публікацією. Ось мала частина з того, що написали мамі Дана:

  • «Ви шикарно виглядаєте»;
  • «Як можна бути настільки красивою?»;
  • «Дивлячись на вас, взагалі не хочеться думати про вік»;
  • «Мама Люда, ви вогонь»;
  • «Тепер зрозуміло, в кого пішов Дан»;
  • «Всім би так виглядати в ваші роки».

З цими компліментами важко не погодитися з тим, адже багато молодих дівчат не дотягують до Людмили, хоча їй йде вже сьомий десяток.

Людмила Балан в свои 62 выглядит превосходно
Людмила Балан в свої 62 виглядає чудово

З огляду на безліч чуток про роман Тіни і Балана, якими переповнені ЗМІ, варто сказати, що Дан оточив себе шикарними жінками — обидві ефектні й стильні блондинки з ідеальною фігурою. Йому можна позаздрити.

До речі, Людмила відома не тільки як мати популярного в Україні співака, вона і сама є відомою молдавською співачкою і телеведучою. Більш того, зірка підкорила серця фанатів не тільки на батьківщині, але і за її межами.

Кароль, Балан и его мама спели вместе
Кароль, Балан і його мама заспівали разом

Чого тільки коштувала феєрична поява виконавиці на сцені проекту «Голос країни». Вона хотіла зробити синові сюрприз, що вдалося у неї якнайкраще. Це по її стопах Дан і пішов.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.