Шуригіна знову в центрі скандалу: відпочинок в Туреччині, алкоголь і розпусна поведінка – скоро знову прийде скаржитися Андрію Малахову

Скандально відома після передач про зґвалтування Діана Шуригіна розповіла в соцмережах про свій відпочинок в Туреччині. Однак питання викликав не відпочинок, а фотографії з пляшкою пива.

Популярність дівчини почалася ще кілька років тому, коли прийшла на програму “Пусть говорят “, щоб розповісти про свою історію. На одній з вечірок Діану нібито напоїли і примусили до близького зв’язку. Однак її кривдник стверджує – все було за згодою сторін. Люди, які стежать за цією ситуацією, розділилися на два табори – одні підтримували бідну дівчинку, інші запевняли – вона оббрехала нібито кривдника Сергія. Історія дівчини переросла в серію телепрограм і принесла їй популярність.

Згодом Діана почала використовувати “злочин ” проти себе для того, щоб пропіаритися

Зараз Шуригіна знову в центрі уваги. У себе на сторінці в Інстаграм дівчина розповіла, що відпочиває в Туреччині. Також поділилася заходами, які керівництво цієї країни прийняло для боротьби зі всесвітнім вірусом. Однак увагу підписників на фото дівчини, яка позує в купальнику на тлі моря, привернула пляшка, яку вона тримає в руках.

Шуригіна відпочинку з пляшкою Балтики в руках
Шуригіна відпочинку з пляшкою Балтики в руках

«Це та, яка говорила у своїх« Сторіс »:« Хлопці, я не п’ю. У мене алергія на алкоголь. Я взагалі його пити не можу! »?», «Це що -” Балтика “?» – висміяли зірку коментатори.

А ось тонка осина талія і довгі ноги викликали у фоловерів тільки компліменти.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.