Із зубрилки в ефектну блондинку: Галина Сергіївна з «Татусевих дочок» вразила новим образом

Відома актриса Ліза Арзамасова на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала фото, де постала в новому образі.

Молода актриса, зірка «Татусеві дочок» Ліза Арзамасова запам’яталася глядачам, як скромна відмінниця з непоказною зовнішністю. Однак Ліза Арзамасова не має нічого спільного зі своїм серіальним персонажем. В одному з інтерв’ю Ліза зізналася, що була далеко не найкращою ученицею в школі. При цьому, дівчина в свої 25 років є успішною актрисою театру і кіно і навіть спробувала себе в ролі співачки.

Арзамасова стала блондинкою

Ліза Арзамасова активно веде свій Інстаграм-блог і часто ділиться новими фотографіями зі своїми шанувальниками. На цей раз актриса здивувала новою зачіскою і кольором волосся.

Дівчина приміряла світлий парик, багатьом підписникам ідея здалася більш, ніж вдалою. «Дуже красиво виглядаєте, вам дуже йде, прекрасна в будь-якому образі!», «А вам йде цей колір волосся», «Супер красуня! І колір волосся дуже йде! », – прокоментували підписники.

Цікаво, що Лізу Арзамасову вважають найуспішнішою з усіх «Татусеві дочок». Фільмографія 25-річної актриси налічує 63 роботи в кіно.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.