Як змінилися Брежнєва, Лорак, Каменських та інші співачки після роману з продюсерами: фото до і після

Ділимося фото Брежнєвої, Лорак, Каменських та інших співачок до і після роману з продюсерами. Важко не погодитися з тим, що таке заміжжя пішло їм на користь.

Робота співака передбачає співпрацю з тими, хто буде займатися організацією концертів, гастролей, випуском пісень і кліпів. За службовим обов’язком артистам доводиться проводити з ними досить багато часу та іноді це виливається в дещо більше.

Віра Брежнєва

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Заміж за Костянтина Меладзе екс-солістка групи «ВІА Гра» вийшла в 2015-му. Незважаючи на те що роки минають, Віра, здається, тільки гарнішає і в свої 38 виглядає не старше тридцяти. До речі, пишними формами вона володіла завжди і, судячи з усього, цим її нагородила природа.

Ані Лорак

Ани Лорак
Ані Лорак

На початку кар’єри Лорак крутила роман з Юрієм Фальосою, який спродюсував її, як співачку. Робоча інтрижка затягнулася на цілих 10 років, за час яких Ані помітно перетворилась, причому в гарну сторону, не кажучи вже про те, яка вона зараз.

Альбіна Джанабаєва

Альбина Джанабаева
Альбіна Джанабаєва

Ще одна учасниця «ВІА Гри» перестала приховувати свої стосунки з братом Костянтина Меладзе Валерієм в 2014 році, хоча разом вони ще з 2004-го. Неозброєним оком видно, як Альбіна покращала, причому не тільки зовні, але і в творчому плані.

Настя Каменських

Настя Каменских
Настя Каменських

Вся Україна чекала, коли ж дует Потап і Настя нарешті зізнається в тому, що їх пов’язує щось більше, ніж просто робота. Нарешті в 2019-му артисти зіграли гучне весілля і тепер їх пара очолює список однієї з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі.

Роман з Олексієм Потапенко добре відбився на фігурі Каменських — з пишної дами вона перетворилася в більш струнку і дуже гарячу штучку.

Валерія

 ""

До заміжжя з Йосипом Пригожиним Валерія була рудою, а після вирішила змінити імідж і перефарбувалася в блондинку. Саме такою її звикли бачити зараз.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.