Дуже сміливо: 40-річна “Даша Букіна ” знялася у несподіваній фотосесії, забувши про вік

Серіал "Щасливі разом " - справжній хіт, який дивилися всі. Свого часу його крутили по всіх каналах, адже він приковував до екранів мільйони телеглядачів кількох країни.

Довгі сім років Наталя Бочкарьова, яка виконала роль рудої красуні Даші Букіної, була на піку популярності. Її запрошували в проекти, давали ролі, звали на інтерв’ю на найбільш рейтингові канали. Однак потім актриса кудись загадково зникла.

 

Про серіальну “Дашу Букіну” нагадав конфлікт дворічної давності, коли актрису нібито затримали за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

 

Однак справу швидко зам’яли, і Наталя Бочкарьова знову зникла з ТВ. Досвідчені журналісти розкопали – зараз вона активно розвиває своє особисте життя. За час “мовчання в ефірі” Наталія відсвяткувала весілля, народила дитину і встигла розлучитися.

 

Зараз вона з’явилася в Інстаграм, порадувавши прихильників новими соковитими фото в купальнику. Шанувальники відзначили, що форми Наташі з роками стають тільки гарнішими. Дійсно, її широкий бюст, довгі ноги і соковиті сідниці буквально гіпнотизують з першого погляду.

 

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.