Знаменитості, які в 2020 році потрапили під суд: хто чим завинив

2020 рік виявився неспокійним не тільки для нас, але і для зірок - майже все літо новинна стрічка була сповнена сварками, судновими розглядами і інцидентами між знаменитостями.

Ми підібрали найголовніші скандали цього літа, які закінчилися для багатих і відомих на лаві підсудних.

Михайло Єфремов

Навряд чи знайдеться інший артист, який зумів наробити більше шуму, ніж Михайло Єфремов – ще 8 червня він став причиною жахливої ДТП, через якого загинув інший чоловік. Довгі місяці сам актор і його представники давали взаємовиключні інтерв’ю і показання; то погоджувалися, то відмовлялися від провини, готувалися до суду з сім’єю загиблого Сергія Захарова. Судове засідання з оголошенням вироку очікується ближче до вересня.

Міхайю Єфремов в суді
Міхайю Єфремов в суді

Поки відомо, що Єфремову загрожує термін від 5 до 12 років по 264 статті КК РФ. Багато адвокатів, які бралися коментувати ситуацію, очікують вирок для актора в розмірі 7 років колонії-поселення. Юридичні захисники самого артиста порекомендували йому відмовлятися від звинувачень, тому на попередніх засіданнях Михайло майже на всі питання відповідав «не пам’ятаю». Втім, різні експертизи підтвердили вину Єфремов. Також з них стало відомо, що в ту ніч він ще й був під алкогольним і наркотичним сп’янінням.

Олександр Кокорін

Раніше суддя Олена Абрамова, якій належить винести вердикт у справі Єфремова, розбиралася з двома російськими футболістами – Павлом Мамаєвим і Олександром Кокоріним. Двоє спортсменів примудрилися влаштувати кілька бійок восени 2018 року, після чого потрапили на півтора року в СІЗО і колонії. І ось, коли футболісти знову вийшли на свободу і вже влаштувалися назад в спортивні клуби, касація знаходить порушення в їх судових розглядах і повертає справу в Мосміськсуд.

Олександр Кокорін в суді
Олександр Кокорін в суді

За підсумком Мамаєва виправдали і зняли з нього звинувачення за статтею «хуліганство», а справа Кокоріна залишилася незмінною. Хлопці вже відсиділи свій термін і від наближених до Мамаєву відомо, що він подавати на моральну компенсацію не буде. Можливо, справедливості постфактум йому досить.

Анастасія Волочкова

У серпні суд також мав справу з Анастасією Волочковою – двома штрафами їй обернулася поїздка в Серафимо-Дівеєвский монастир. Чому зірка вирішила проігнорувати карантин і пішла в монастир без будь-яких засобів захисту невідомо, але маска коштувала б явно менше, ніж 20 і 40 тисяч рублів. Тепер Волочкова продає свої купелі для того, щоб покрити штрафи і відмовляється коментувати ситуацію.

Анастасія Волочкова в суді
Анастасія Волочкова в суді

Ксенія Собчак

До лап юриспруденції потрапила ще одна помітна дама російського шоу-бізнесу – на штраф в 20 тисяч рублів «влетіла» і Ксенія Собчак. Але не через карантин, а за організацію і участь в мітингу на захист Івана Сафронова. Нещодавно Сафронова заарештували за звинуваченням у державній зраді, правда, за словами фахівців – безпідставно; тому акції на підтримку колишнього співробітника Роскосмосу проходять по Росії регулярно.

Ксенія Собчак в суді
Ксенія Собчак в суді

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.