Ким починали зірки: посудомийка Брежнєва, працівник телефонної станції Меладзе, а ще двірники, санітарка і кілька лікарів

Ми звикли бачити в наших знаменитостей зірок естради чи шоу-бізнесу, а зовсім не простий робітничий клас - хоча освіту більшості з них зовсім не пов'язана з мистецтвом. Мало хто спочатку навчався на коміка, співака або світську левицю. На кого вчилися і ким повинні були працювати вітчизняні артисти, ведучі та гумористи?

Всі відомі люди вчилися в школі, а потім здобували вищу освіту. На кого ж вони вчилися і з чого починали.

Максим Галкін

Максим Галкін
Максим Галкін

Відомий пародист Максим Галкін довго вибирав професію: його тягнуло то в мистецтво, то в технічні науки. За підсумком Максим отримав ступінь аспіранта в сфері прикладної лінгвістики, а в якості дисертації планував досліджувати варіанти перекладів «Фауста». Приступити до написання у юнака не вийшло – сцена і популярність стали ближче.

Ольга Бузова

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Співоча і всюдисуща зараз колишня учасниця Дому-2 Ольга Бузова плекала мрії про славу з самого дитинства, але спеціальність вибрала зовсім не “зоряну». Вона вчилася на географічному факультеті та примудрялася закривати сесії в перервами між пристрастями популярного шоу. Але першого бакалаврату вже успішної Ользі чомусь здалося мало, тому в 2016 вона вирішила почати вивчати психологію. Цікаво, що з цього вийде?

Павло Воля

Павло Воля
Павло Воля

Активний учасник Камеді-клабу Павло Воля повинен був працювати вчителем, а саме викладати дітям російську мову і літературу. Але локальна популярність в студентському КВК відкрила йому і багатьом іншим комікам шлях до всеросійської слави, яким хлопець скористався.

Михайло Галустян

Михайло Галустян
Михайло Галустян

Схожі історії і у інших російських гумористів: наприклад, Михайло Галустян спочатку відучився в училище на фельшер-акушера, потім надходив на факультет туризму, але почуття гумору і веселе амплуа допомогли йому не працювати ні дня за отриманими спеціальностями. Гарік Мартиросян теж навчався на лікаря-невролога, коли захопився універстітетскім КВК і почав розвиватися в цьому напрямку далі.

Володимир Познер

Володимир Познер
Володимир Познер

Телеведучий Володимир Познер міг стати вченим або професором в сфері біології, якби не передумав продовжувати наукову кар’єру після виписка з МГУ. Після отримання диплома Познер зайнявся перекладами і поступово став займатися журналістикою. Талановитого і активного хлопця помітили, і кар’єра пішла вгору зовсім не в біологічному напрямку.

Тарзан

Тарзан
Тарзан

Сергій Глушко, більш відомий нам як Тарзан, виріс в сім’ї військових – правда не в’яжеться зі сценічним амплуа засмаглого мачо з джунглів? На військовій освіті та спеціалізації інженера-електрика наполягли батьки. Сергій з відзнакою закінчив навчання, попрацював кілька років на космодромі, поки не вирішив випробувати долю переїздом до Москви – там йому вдалося потрапити в модельний бізнес і потрапити на естраду співаком з ухилом в стриптиз.

Валерій Меладзе

 

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

Інший харизматичний чоловік російської естради, жіночий фаворит Валерій Меладзе поєднував в собі бунтарський характер і дивовижний музичний талант: між спільними фортепіанними виступами з братом Валерій кілька разів потрапляв у поліцію. Він навчався в кораблебудівному інституті, працював телефоністом і готувався писати дисертацію. На щастя, музика і натовпи прихильниць не змусили довго вибирати, і зараз у нас є безліч улюблених композицій завдяки таланту братів Меладзе.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Віра Брежнєва, яку тоді ще знали під забавним прізвищем Галушка, вчилася на спеціальності інженер-економіст – паралельно виховуючи новонароджену доньку Соню і шукаючи постійні підробітки. Деякий час вона працювала посудомийкою в ресторані. Але доля перекинулася з ніг на голову після кастингу в «ВІА Гру». Так вона стала блондинкою в тріо і почала будувати успішну кар’єру співачки, моделі та актриси.

Жасмін

жасмин
Жасмін

Спокуслива співачка Жасмін, вона ж Сара Манахімова, навіть не мріяла стати артисткою – вона готувалася до професії перекладачки і надходила на філологічний факультет. Але батьки не відпустили дівчинку в інше місто, тому їй довелося відучитися в медичному училищі. Уже з дипломом медсестри дівчина почала ходити на кастинги і брати участь в міській самодіяльності, поки її не помітило модельне агентство.

Ілля Лагутенко

Ілля Лагутенко
Ілля Лагутенко

Соліст «Мумій Троль» Ілля Лагутенко теж не мав бути співаком – він займався сходознавством і африканістики. Йому подобалася можливість подорожувати, вивчати нові культури і займатися перекладами, але музика все-таки була ріднею. Так він почав писати пісні, утворив свою групу і поступово кинув основну спеціальність.

Крім Галустяна медицина ще втратила Олександра Розенбаума, Олександра Пороховщикова, Тетяну Друбич, Григорія Горіна, Яну Рудковську (вона венеролог), Гаріка Мартиросяна, Юлія Гусмана.

Двірниками на початку своєї кар’єри двірниками працювали Сергій Пєнкін, Сергій Селін, Юрій Гальцев, Федір Добронравов, Віктор Цой, Андрій Звягінцев, красуня Ольга Дроздова, оперна співачка Анна Нетребко. Віра Брежнєва також працювала двірником в парку – за житло.

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.