Неначе інша людина: Альбіну Джанабаєву без макіяжу не впізнали фанати

Співачка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає без зачіски, макіяжу і в домашньому одязі.

41-річна співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями. Зазвичай співачка публікує знімки з професійних фотосесій, на яких вона завжди виглядає бездоганно. Однак в цей раз Джанабаєва здивувала простим селфі, де вона позує, сидячи в машині в кофті з капюшоном і сонцезахисних окулярах. Альбіна була без звичного макіяжу і зачіски. «Літо зовні. Літо всередині. Доброго ранку », – підписала фото співачка. Шанувальники Альбіни в коментарях висловили своє захоплення співачкою, але деякі відзначили, що артистка в такому вигляді не схожа сама на себе.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва офіційно вийшла заміж за Валерія Меладзе в 2016 році, але їх роман до одруження тривав понад 12 років, незважаючи на те, що Меладзе був одружений на іншій жінці. Цікаво, що весь цей час Альбіна тихо чекала коханого і ні разу не видала таємницю їх з Валерієм відносин. Зараз пара щаслива в шлюбі і виховує двох синів: 16-річного Костю і 6-річного Луку.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.